Είσοδος της webhotelier | primalres στην αγορά των revenue management systems μέσω στρατηγικής συνεργασίας με την BEONx

Στόχος είναι η ενίσχυση της κερδοφορίας και της απόδοσης των ξενοδοχείων σε Ελλάδα και Κύπρο μέσα από την υιοθέτηση σύγχρονων εργαλείων διαχείρισης και βελτιστοποίησης των εσόδων τους.

Είσοδος της webhotelier | primalres στην αγορά των revenue management systems μέσω στρατηγικής συνεργασίας με την BEONx

Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου, 2024 – Ο όμιλος webhotelier | primalres, ηγέτης στη διάθεση προηγμένων τεχνολογιών στον τουριστικό κλάδο σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει τη στρατηγική του συνεργασία με τη BEONx, έναν από τους κορυφαίους παρόχους revenue management systems (RMS) της παγκόσμιας αγοράς. Η συνεργασία αυτή αποτελεί ορόσημο στην πορεία του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Φιλοξενίας, αφού θα δράσει καταλυτικά ώστε οι αποφάσεις που σχετίζονται με τη στρατηγική τιμολόγησης των επιχειρήσεων να βασίζονται όχι μόνο σε ποσοτικά δεδομένα αλλά και να υποστηρίζονται από έξυπνα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης.

Το BEONx διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά τα οποία το διαφοροποιούν σημαντικά από άλλα revenue management systems, όπως ενδεικτικά: Πρόσβαση σε offline πωλήσεις, αλλά και στα allotments, guarantees, contracts, release periods των tour operators ώστε οι προτάσεις βελτιστοποίησης να λαμβάνουν υπόψη τους και τα δεδομένα αυτών των σημαντικών καναλιών διανομής. Επίσης, υπολογίζει τόσο για το ξενοδοχείο, όσο και για τα ανταγωνιστικά του καταλύματα το Hotel Quality Index (HQI), ένα μοναδικό δείκτη βασισμένο σε εκατοντάδες ποιοτικούς παράγοντες ο οποίος υπολογίζει τη συνολική ποιότητα και απεικονίζει την ανταγωνιστική θέση κάθε καταλύματος και την ελαστικότητα της τιμής του έτσι όπως τις αντιλαμβάνονται οι πελάτες του. Παράλληλα, προσεγγίζει το revenue management μέσα από την οπτική της βιώσιμης κερδοφορίας συμβάλλοντας με τη λειτουργία του ώστε οι πρακτικές βιωσιμότητας να μετεξελιχθούν από λειτουργικό κόστος σε profit center.

Τη διάθεση και την υποστήριξη του BEONx στην Ελλάδα και την Κύπρο αναλαμβάνει η νεοσύστατη Primalrms LTD, θυγατρική του ομίλου webhotelier | primalres στην οποία συμμετέχει και η εταιρεία Eurotel στο πλαίσιο της στρατηγικής σημασίας συμφωνίας που σύναψαν στα τέλη 2023 οι δύο κορυφαίοι όμιλοι ξενοδοχειακού software της ελληνικής αγοράς.

Η ολοκληρωμένη σειρά εργαλείων που θα παρέχει η Primalrms LTD έρχεται ουσιαστικά να ανταποκριθεί στη μεγάλη ζήτηση για ανάλογα συστήματα στον κλάδο της Φιλοξενίας. Οι επαγγελματίες του χώρου αναζητούν καινοτόμα συστήματα αφενός για να βελτιώσουν περαιτέρω τη στρατηγική διαχείρισης των εσόδων τους, και να επωφεληθούν από τον υψηλό ρυθμό ανάπτυξης της τουριστικής αγοράς, αφετέρου για να μειώσουν σημαντικά το χρόνο που διαθέτουν για τον σχεδιασμό πολύπλοκων στρατηγικών τιμολόγησης.

Ο Πάνος Κοντοζαμάνης, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου webhotelier | primalres, δήλωσε για τη σημαντική αυτή συνεργασία: «Στόχος μας είναι να εμπλουτίζουμε συνεχώς το οικοσύστημα ηλεκτρονικού επιχειρείν που προσφέρουμε στις επιχειρήσεις Φιλοξενίας με σύγχρονα, καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα ώστε να συμβάλλουμε ενεργά στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό. Το BEONx είναι το πλέον ολοκληρωμένο σήμερα προϊόν του είδους του. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενσωματώνουμε το BEONx στο οικοσύστημά μας, προσφέροντας στους πελάτες μας μία ολιστική προσέγγιση για τη σωστή λήψη αποφάσεων με στόχο τη βελτιστοποίηση των εσόδων τους».

Επιπλέον, ο Rubén Sánchez, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της BEONx πρόσθεσε: «Η συνεργασία μας με τον όμιλο webhotelier | primalres αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προόδου για την BEONx στη διεύρυνση του αποτυπώματος μας σε παγκόσμια κλίμακα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με έναν τόσο αξιόπιστο όμιλο της ελληνικής και κυπριακής αγοράς. Αυτή η συμμαχία αντικατοπτρίζει την αφοσίωσή μας στο να παρέχουμε προηγμένα εργαλεία και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών».

Λίγα λόγια τον όμιλο webhotelier | primalres

Με πάνω από 15 χρόνια παρουσίας στην τουριστική αγορά, ο όμιλος webhotelier | primalres κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα και την Κύπρο και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους ταξιδιωτικής τεχνολογίας στην Ευρώπη.

Ο όμιλος έχει δημιουργήσει το πληρέστερο οικοσύστημα καινοτόμων και αξιόπιστων λύσεων ταξιδιωτικής τεχνολογίας και εξυπηρετεί περισσότερα από 17.400+ ξενοδοχεία και καταλύματα διαμονής διαφόρων τύπων σε 38 χώρες.

Το οικοσύστημα προϊόντων του ομίλου περιλαμβάνει τη μηχανή κρατήσεων webhotelier, το primalres channel manager, συστήματα διαχείρισης ξενοδοχείων και καταλυμάτων (PMS) όπως το cloud-based hotelizer, το on-premises hotel works, την cloud-based ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης loggia, το σύστημα αποδοχής πληρωμών roompay καθώς και ένα δυναμικό Β2Β marketplace direct κρατήσεων με 35.000+ ταξιδιωτικά γραφεία.

Το οικοσύστημα ολοκληρώνεται από μια σειρά διασυνδεδεμένων συστημάτων και εφαρμογών όπως: την πλατφόρμα βελτιστοποίησης του conversion rate RateParity, την online πλατφόρμα Verity Guest για τη δημιουργία και διαχείριση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος πιστότητας με ένα δυναμικό CRM, το Quotelier για την αποτελεσματική διαχείριση των direct request, το Book a Space για την προώθηση και τις πωλήσεις χώρων συναντήσεων καθώς και το BEONx ένα από τα κορυφαία συστήματα revenue management σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο όμιλος απασχολεί 135+ εργαζόμενους, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής, συμβάλλοντας καθοριστικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό ξενοδοχείων και καταλυμάτων καθώς και στη διατήρηση του ανταγωνιστικού τους πλεονεκτήματος μέσα σε ένα ραγδαία εξελισσόμενο online περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.webhotelier.net

Λίγα λόγια για την BEONx

Η BEONx είναι μια κορυφαία εταιρεία Ταξιδιωτικής Τεχνολογίας με σαφή προσανατολισμό και δέσμευση στη δημιουργία λύσεων που καθορίζουν τις μελλοντικές εξελίξεις στα συστήματα revenue management και οδηγούν στη βιώσιμη κερδοφορία των ξενοδοχείων. Η προσέγγισή της σε σχέση με την Πλατφόρμα Βιώσιμου Κέρδους έρχεται ως απάντηση στην ανάγκη της βιομηχανίας Φιλοξενίας για προηγμένα εργαλεία διαχείρισης εσόδων που οδηγούν προς την έννοια του βιώσιμου κέρδους.

Η Πλατφόρμα Βιώσιμου Κέρδους περιλαμβάνει τη λύση διαχείρισης εσόδων (RMS) της BEONx, καθώς και ένα επιλεγμένο σετ εφαρμογών συνεργατών που επιτρέπουν στα ξενοδοχεία να αναλύσουν και να βελτιστοποιήσουν, εκτός από τα έσοδα δωματίων, τα έσοδα από όλα τα σημεία επαφής με τους πελάτες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, όπως τα εστιατόρια & bars, το σπα, ή ακόμα και το parking.

Το σύστημα διαχείρισης εσόδων (RMS) της BEONx βελτιστοποιεί την τιμολογιακή πολιτική και τη διανομή με βάση τις προσδοκίες των καταναλωτών και τις καταναλωτικές συνήθειες τους χάρη στον Δείκτη Ποιότητας Ξενοδοχείου (HQI™) τον μόνο διαθέσιμο δείκτη στην που μετρά τη συνολική ποιότητα του ξενοδοχείου, αλλά και της δυνατότητας για διπλή τμηματοποίηση: ανά κανάλι και αγορά.

Η εταιρεία έχει περισσότερους από 2000 πελάτες σε περισσότερες από 30 χώρες.