Loggia product news & updates (June 2024)

6 σημαντικές δυνατότητες που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία σας αλλά και το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχετε στους συνεργάτες και τους επισκέπτες σας.

Loggia product news & updates (June 2024)

6 σημαντικές δυνατότητες που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία σας αλλά και το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχετε στους συνεργάτες και τους επισκέπτες σας.

Lock integrations (Nuki - TTLocks)

Τώρα μπορείτε να συνδέσετε ηλεκτρονικές κλειδαριές και να αυτοματοποιήσετε την πρόσβαση και το welcome των επισκεπτών σας. Με τις κλειδαριές από τις εταιρείες Nuki και TTlock οι επισκέπτες σας θα μπορούν να λαμβάνουν αυτόματα τον κωδικό εισόδου τους, που θα είναι ενεργός για την περίοδο της κράτησής τους.

Κάθε διαμέρισμα/δωμάτιο/βίλα θα πρέπει να έχει τη δική του κλειδαριά η οποία να υποστηρίζεται από keypad για εισαγωγή κωδικού. Οι εταιρείες Nuki και TTLocks σας παρέχουν μία ολοκληρωμένη και ασφαλή λύση.
Δείτε περισσότερα στις ιστοσελίδες των εταιριών:

Nuki: nuki.gr
TTLock: ttlock.eu

Long Term Rate Plans (Monthly)

Με τη νέα δυνατότητα Long Term Rate Plans μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υβριδικό μοντέλο πώλησης! Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η εποχικότητα μπορείτε να ορίζετε διάρκεια διαμονής και ανά μήνα. Το σύστημα θα μπορεί να διαχειριστεί μηνιαία συμβόλαια στο λογιστήριο - όπου καταγράφονται οι εισπράξεις των μισθωμάτων αλλά και να διατηρεί ανανεωμένη τη διαθεσιμότητά σας σε όλα τα κανάλια για τις περιόδους που επιθυμείτε να το διαθέτετε με την ημέρα.

Στην ενότητα “Πλάνο Τιμών” δημιουργείτε ένα νέο τιμοκατάλογο όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα:

Long term rate plans

στη συνέχεια καταχωρείτε ένα συμβόλαιο ενοικίασης με το μήνα. H πλατφόρμα θα δημιουργήσει αυτόματα τα μισθώματα όπως βλέπετε παρακάτω:

Long term rate plans

και εσείς μπορείτε να παρακολουθείτε τις εισπράξεις από την ενότητα “Λογιστήριο”.

ΑΑΔΕ & Τέλος Ανθεκτικότητας

Μέσα από την ενότητα "Λογιστήριο" μπορείτε πλέον να αποστέλλετε με ένα κλικ μαζικά, κρατήσεις στο μητρώο της ΑΑΔΕ - για καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης που το απαιτούν. Παράλληλα, το σύστημα είναι πλήρως συμβατό με τις αλλαγές που αφορούν στο Τέλος Ανθεκτικότητας και σας επιτρέπει να το στέλνετε αυτόματα με τα παραστατικά σας.

Συνδέστε το κάθε κατάλυμα ξεχωριστά με τον ανάλογο κωδικό της ΑΑΔΕ όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα:

AADE

και η αποστολή τους είναι τόσο απλή - όσο το να επιλέξετε μαζικά τις κρατήσεις από την ενότητα “Λογιστήριο” και να πατήσετε “Αποστολή”.

AADE

Check-in action & Guest Area

Η νέα ενέργεια Check-in αυτοματοποιεί τη συλλογή των προσωπικών στοιχείων του πελάτη (email, διαβατήριο κ.α.) αλλά και των επισκεπτών που τον συνοδεύουν. Επιτρέπει την άμεση εισαγωγή πληροφοριών άφιξης & αναχώρησης καθώς και επιπρόσθετων στοιχείων που παραδοσιακά θα χρειάζονταν πολλαπλές επικοινωνίες μεταξύ των πελατών σας και εσάς. Μαζί με τον χώρο του πελάτη - Guest Area - αλλά και τη διασύνδεση με τρίτα συστήματα που περιλαμβάνουν Marketplace για Extra Services (Transfer, Private Chef, Massage κ.α.) μπορείτε να αυτοματοποιήσετε σε μεγάλο βαθμό τη διαδικασία της υποστήριξης πληροφορίας και διαχείρισης της κράτησης.

Από την ενότητα “Ενέργειες” μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ενέργειες Pre Check-in και Guest Area και να επιλέξετε τον χρόνο που επιθυμείτε να αποστέλλονται ενημερώσεις στους επισκέπτες σας (για παράδειγμα 1 μέρα πριν την άφιξη). H πλατφόρμα θα αναλάβει αυτόματα την επικοινωνία με τους επισκέπτες ανά κράτηση - ανεξάρτητα από το κανάλι που έχουν κάνει την κράτησή τους.

Check-in action

Συμπληρωματικά, μπορείτε να παρέχετε το Guest Area όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να επεξεργαστεί τα στοιχεία του και να δει χρήσιμες πληροφορίες για το κατάλυμα.

Guest Area

Τώρα μέσω του roompay marketplace έχετε τη δυνατότητα να δημιουργείτε και να στέλνετε payment links. Είτε πρόκειται για κράτηση από Online Travel Agent είτε από τηλέφωνο ή email δημιουργείτε εύκολα ένα payment link, και το στέλνετε με email για να έχετε 3DS εγκεκριμένη χρέωση. Πραγματοποιείτε προ-εγκρίσεις και refunds.

Redesigned Owners Portal

Αποκλειστικά για property managers.

Ο χώρος ιδιοκτητών αναβαθμίστηκε με νέες λειτουργίες, όπως επιπλέον φίλτρα για τις κρατήσεις, δυνατότητα εξαγωγής δεδομένων και επιλογή των πληροφοριών που θέλετε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες/ιδιοκτήτες. Με τα νέα εργαλεία ενισχύουμε τις υπηρεσίες που παρέχετε στους συνεργάτες σας και ενδυναμώνουμε την μεταξύ σας σχέση εμπιστοσύνης.

Ο ιδιοκτήτης του καταλύματος - και συνεργάτης του Property Manager εκτός των στατιστικών πωλήσεων μπορεί να βλέπει με μία ματιά τη διαθεσιμότητα των καταλυμάτων του με τον ίδιο εύκολο τρόπο σε ένα multi property πλάνο. Παράλληλα, μπορεί να δει αναλυτικά τα στοιχεία των κρατήσεων που τον αφορούν και να χρησιμοποιήσει φίλτρα (ημερομηνίες) για να έχει μία συνολική εικόνα.

Redesigned owners portal